Ступеневе відведення пилу як шлях підвищення ефективності відцентрових пиловловлювачів - Куц, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
За результатами досліджень нової конструкції відцентрово-інерційного пиловловлювача з жалюзійним відведенням повітря обґрунтовано можливість і доцільність застосування в апаратах такого типу ступеневого відведення відсепарованого пилу за їх висотою. By the results of researches of the new centrifugal – inertia dust catcher with jalousie allotment of air proved the possibility and reasonability of using in the devices of such type stage separating of dust on its height.