Вплив податливості муфти привідного механізму на динаміку підіймального пристрою - Харченко, Є. В.; Собковскі, С.; Носов, Ю. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2009)
Розглянуто результати математичного моделювання процесів пуску будівельного підіймального пристрою з приводом,змонтованим у каретці. Аналіз динамічних процесів виконується на основі сумісного інтегрування рівнянь руху елементів системи і рівнянь електромагнітних явищ в асинхронному двигуні. Досліджується вплив структури і механічних характеристик привідної системи на динамічні зусилля в пружних ланках. Results of mathematical modeling of processes of start-up of building elevating device with located in carriage drive are analyzed. Calculation of dynamic processes is carried out by joint integration of the equations of movement of elements of system and the equations of the electromagnetic phenomena in asynchronous engines. Influence of structure of the device and its mechanical characteristic on dynamic efforts in elastic perts is investigated.
Keywords: підіймальний пристрій; динамічні процеси; асинхронний двигун; elevating device; dynamic processes; asynchronous engines