Логаритмічні АЦП з накопиченням заряду в активних конденсаторних комірках. Моделювання впливу паразитних ємностей - Мичуда, Зиновій (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Запропоновано математичні моделі похибок логарифмічних АЦП з накопиченням заряду в активних конденсаторних комірках, наведено результати моделювання та дано оцінку точності. Предложены математические модели погрешностей логарифмических АЦП с накоплением заряда в активных конденсаторных ячейках, приведены результаты моделирования и дана оценка точности. The mathematical models of errors of logarithmic ADC, based on accumulation of a charge in aktiv condensers cells, are offered, the results of modelling are presented and the valuation of accuracy are given.
Keywords: 681.335 (088.8)