Інформаційне середовище підтримки навчального процесу у Львівській політехніці - Федасюк, Д. В.; Озірковський, Л. Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Представлено реалізацію інформаційного середовища для підтримки навчального процесу університету. Показано послідовність задач, які необхідні для реалізації інформаційного середовища та результати їх вирішення. In the article the implementation of the information environment to support the learning process of the University is presented. A sequence of tasks that need to implement the information environment and the results of their decision are displaying.
Keywords: система дистанційного навчання; інформаційне середовище; Moodle; Інтернет-технології; Distance education; information environment; Moodle; Internet technologies