Дослідження САР одномасової системи, синтезованої методом узагальненого характеристичного полінома - Марущак, Я. Ю.; Кравцов, В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Проаналізовано вплив внутрішнього зворотного зв’язку за ЕРС на динамічні характеристики СПР одномасової системи, синтезованої методом узагальненого характеристичного полінома. Отримано вирази передавальних функцій регуляторів струму та швидкості при будь-яких співвідношеннях постійних часу електропривода.