Моделювання логістичного ланцюга матеріалоруху під час відвантаження металопродукції залізничним транспортом - Маслак, Г. В.; Сізова, К. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто питання підвищення ефективності взаємодії виробництва та транспорту у транспортно-вантажних комплексах відвантаження готової продукції металургійних підприємств на підставі логістичного критерію “Just-in-time” із застосуванням методу мережевого моделювання. This article considers the questions of efficiency of interaction of production and transport in the transport-freight complexes at shipment of finished products of metallurgical enterprises on the basis of the logistical principle “Just-in-time” with using of method of network simulation.
Keywords: матеріалорух; синтез-потік; вагонопотік; вантажопотік; транспортно- вантажний комплекс; мікропотоковий процес; мережеве моделювання; material traffic; synthesis flow; carriage flow; freight flow; transport-freight complex; micro-flowing process; network simulation