Дослідження невизначеностей у задачах сценарного планування - Гожий, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано головні типи невизначеностей, які з’являються під час розв’язання задач сценарного планування. Запропоновано для подолання невизначеностей в задачах сценарного планування визначати інформаційні ситуації та відповідно до інформаційних ситуацій та типів невизначеності системно використовувати методи аналізу та прийняття рішень. The main types of uncertains are analysed which take place at the decision of tasks of the scenario planning. It is offered for overcoming of uncertains in the tasks of the scenario planning to determine informative situations and in accordance with informative situations and types of uncertains system to use the methods of analysis and making decision.
Keywords: невизначеність; планування; аналіз; прийняття рішень; uncertainty; planning; analysis; decision-making