Національні мотиви сучасного графічного дизайну в Україні як засіб візуальної ідентифікації - Триноженко, Л. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано взаємозввязок між участю української незалежної держави в процесах глобалізації і використанням національних мотивів в українському сучасному графічному дизайні. The interconnection between the participation of Ukrainian independence country in globalization process and use of national motives in Ukrainian modern graphic design.
Keywords: графічний дизайн; національні мотиви; візуальна мова; комунікація; graphic design; national motives; visual language; communication