Трифігурна скульптурна композиція на честь Івана Федорова на території Онуфріївського монастиря. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Скульптурна композиція, що зображує Івана Федоровича з двома помічниками.
Keywords: Львів, монастирі, культові споруди, Онуфріївський монастир, скульптурна композиція, пам'ятник.