Обгрунтування витрат на рекламу в системі стратегічного менеджменту - Балик, У. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано методи обґрунтування витрат на рекламу в системі стратегічного менеджменту. Проведено критичний аналіз існуючих методів економічного оцінювання рекламної діяльності. Виявлено особливості рекламної діяльності на ринку монополістичної конкуренції. Показано можливості застосування цінової дискримінації для підвищення ефективності рекламної діяльності.
The methods of ground of charges are offered on advertising in the system of strategic management. The critical analysis of used methods of economical appreciation of publicity activity is given. There are chosen some specificity of publicity activity for the market of monopolistic competition. There are shown some possibilities of price discrimination use for increase of publicity activity’s efficiency.
Keywords: реклама; рекламна діяльність; реклама і витрати виробництва; цінова дискримінація; advertising; publicity activity; advertising and charges of production; price discrimination