Меморіал на честь загиблих від рук гітлерівських окупантів в 1942-1943 роках у Львові. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Меморіал на честь загиблих від рук гітлерівських окупантів в 1942-1943 роках у Львові. Пам'ятник — чорний гранітний обеліск із зображенням запаленої свічки та інскрипцією двома мовами: івритом і російською. Навколо обеліска — загорожа з бетонних стовпів, які скріплені ланцюгами.
Keywords: Львів, Янівський цвинтар, меморіали, меморіал загиблих від рук гітлерівських загарбників.