Динамічний розрахунок перехресно-ребристих систем з розподіленими по довжині масами - Іваник, І. Г.; Марків, В. М.; Синенько, І. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розроблено методику динамічного розрахунку просторових перехресно-ребристих систем з багатьма степенями свободи. Використовуючи змішаний метод будівельної механіки, отримано загальні рівняння визначення амплітуд вільних коливань в усіх вузлах перехресної стрижневої системи. The developed method of determination of free vibrations in the spatial cross-ribbed systems with many degrees of freedom. Using the mixed method of structural mechanics, the got common evening of determination of amplitudes of free vibrations in all knots of the cross bar system.
Keywords: перехресно-ребристі системи; будівельна механіка; cross-ribbed systems; structural mechanics