Принципи побудови універсальних вимірювальних засобів автоматизації технологічних процесів - Огірко, Роман; Микийчук, Микола (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто проблеми створення універсальних вимірювальних засобів автоматизації технологічних процесів. Сформульовано комплекс вимог до таких вимірювальних засобів і визначено основний набір функцій, котрі вони повинні виконувати. Запропоновано оптимальну структуру вимірювальних засобів і функціональну схему їх вимірювального кола. Рассмотрены проблемы создания универсальных измерительных средств автоматизации технологических процессов. Сформулирован комплекс требований к таким измерительным средствам и определен основной набор функций, которые они должны выполнять. Предложено оптимальную структуру измерительных средств и функциональную схему их измерительной цепи. In article are analyzed problems of developing of the universal industrial measurement controller. Formulated desires for controller and determinated his basics functions. Proposed an optimal variant of controller structure and configuration of measurement circuit.
Keywords: 621.317.7