Проблеми технічної термінології в західноукраїнській періодиці міжвоєнного часу - Воробкевич, Андрій; Соколовський, Михайло (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Представлено огляд термінологічних проблем у західноукраїнській технічній періодиці 1920-39 років.

The survey of terminological problems in West-Ukrainian technical reviews between 1920 and 1939 is presented.