Дослідження чинників впливу на вибір стратегії рекламування інноваційної машинобудівної продукції - Івасюк, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Запропоновано класифікацію чинників, які впливають на вибір стратегії рекламування інноваційної машинобудівної продукції. Досліджено вплив чинників на вибір рекламної стратегії на прикладі конкретних машинобудівних підприємств. The classification of the factors influencing a choice of advertising strategy of the machine-building products is offered. Influence of factors on a choice of advertising strategy on an example of the concrete machine-building enterprises is investigated.