Функціональна послідовність стратегічного маркетингового управління портфелем бізнесів - Катерина, Яворська (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Показано місце стратегічного маркетингового управління в системі стратегічного управління підприємством. Розкрито зміст категорії «стратегічне маркетингове управління портфелем бізнесів» Запропоновано методику маркетингового управління портфелем бізнесів основану на функціональному підході
Keywords: портфель бізнесів; маркетингове управління; стратегічне маркетингове управління портфелем бізнесів; рівень управління; стратегічна бізнес-одиниця