Дослідження властивостей мікроструктур з використанням сучасних САПР - Свірідова, Т. В.; Лобур, М. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2002)
Подано новий програмний пакет, який призначений для мульти дисциплінарного тривимірного моделювання CFD-ACE+ електромеханічних явищ у складних MEMC структурах. In this paper new powerful software dedicated for multidisciplinary simulations in 3D are presented. CFD-ACE+ software can be used to simulate such phenomena as electro-mechanical coupling in complicated MEMS.