Голодомор 1932–1933 рр. на Житомирщині (в документах і спогадах очевидців) - Лутай, М. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
На основі архівних документів і спогадів очевидців висвітлюються трагічні події голодомору 1932–1933 рр. на Житомирщині.