Правові колізії підвідомчості розгляду справ про адміністративні правопорушення - Василів, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто основні види правових колізій підвідомчості розгляду справ про адміністративні правопорушення. На основі аналізу законодавства про адміністративні правопорушення охарактеризовано шляхи вирішення та усунення правових колізій підвідомчості розгляду справ про адміністративні правопорушення. Рассмотрены основные виды правовых коллизий подведомственности рассмотрения дел об административных правонарушениях. На основе анализа законодательства об административных правонарушениях охарактеризованы пути решения и устранения правовых коллизий подведомственности рассмотрения дел об административных правонарушениях. The article considers the main types of legal conflicts of jurisdiction cases on administrative offenses. We characterize solutions to conflicts and eliminating legal jurisdiction of cases on administrative offenses based on analysis of the legislation on administrative offenses.
Правовые коллизии подведомственности рассмотрения дел об административных правонарушениях
Legal collisions of jurisdiction of consideration businesses about administrative crimes
Keywords: правові колізії; підвідомчість розгляду справ про адміністративні правопорушення; правовые коллизии; подведомственность рассмотрения дел об административных правонарушениях; legal collisions; jurisdiction of cases on administrative offenses