Спосіб прогнозування похибки дрейфу термоелектроперетворювачів - Березький, О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Запропоновано спосіб прогнозування похибки дрейфу термоелектоперетворювачів, який базується на індивідуальному відстежуванні дрейфу та похибки дрейфу термоелектроперетвортвачів Цей спосіб використано при побудові інтелектуальної інформаційно-вимірювальної системи температури. Предложен способ прогнозирования дрейфа термо кіектропреобразователей, который базируется на индивидуальном отслеживании дрейфа и погрешности дрейфа термохчектропреобразователей Данный способ использован при построении интеллектуальной информационно-измерительной системы температуры. The method the error of thermoelectric converter drift of prediction is suggested. It is based on individual tracing of drift and error of thermoelectric converter drift. The given method has been used while developing intelligent temperature measurement system.