Методика аудиту установчих документів та облікової політики підприємства - Полякова, Л. М.; Билень, З. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Уточнено поняття «методика аудиту» та виокремлені її структурні елементи. На підставі узагальнених літературних джерел запропонована методика аудиту установчих документів та облікової політики. A concept is specified «method of audit» and selected structural elements. On the basis of the generalized literary sources there is the offered method of audit, constituent documents and registration policy.
Keywords: методика аудиту; облікова політика; method of audit; registration policy