Концептуальний підхід до визначення конкурентоспроможності промислової продукції - Коношенкова, Т. Б.; Лісовська, Л. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Проаналізовано складові ринків споживчого та промислового призначення та їх вплив на конкурентоспроможність продукції. Analysis of market components of consumer and industrial allocation and their influence for the production competitiveness are worked out.