Роль стратегічного бюджетування в ефективності маркетингової діяльності підприємства - Балик, У. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Наведено основні концепції та науково обґрунтовано методи складання бюджетів в організації. Коротко обговорено можливі види бюджетів. Запропонована нова ідея класифікації маркетингових витрат для складання відповідних бюджетів. The basic concepts and sophisticated methods of budgeting are noted. The different kinds of budgets i.e. marketing are briefly discussed. The new idea of classification marketing costs in the framework of marketing budgets has been proposed.