Удосконалення управління зерновими компаніями в умовах трансформації зернового ринку - Кузнецова, І. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Визначено основні трансформаційні зміни на ринку зерна. Проаналізовано структуру ринків на всіх рівнях ланцюга нагромадження вартості товарного зерна. Доведено інтенсивність конкурентної боротьби на зерновому ринку. Обґрунтовано необхідність удосконалення управління зерновими компаніями. Запропоновано розглянути структуру процесу управління з метою удосконалення його технології. Basic transformation changes in the grain market are defined. The structure of markets is analysed on all grain value chain levels. Intensity of competitive activity on a grain market is proved. Necessity of improvement of management grain companies is grounded. It is suggested to consider the structure of management process with the purpose of his technology improvement. Keywords: grain market, grain companies, managements, management technology, market structure, signs of concentration.
Keywords: зерновий ринок; зернові компанії; управління; технологія управління; ринкова структура; ознаки концентрації; grain market; grain companies; managements; management technology; market structure; signs of concentration