Необхідність та шляхи розвитку підприємництва в освіті - Карлін, М. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглядається необхідность розвитку підприємництва в освіті, що дасть змогу вирішити проблеми належного фінансового забезпечення як державних, так і приватних закладів освіти. Considered of development of entreprise in formation, which will allow to decide problems of behoove financial provision as state so and private scholastic schools.