Кінетика напружено-деформованого стану посилюваних під навантаженням сталевих стиснутих стрижнів - Більський, М. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглядається процедура попереднього напруження підсилюваних сталевих колон з детальним описом їх напружено-деформованого стану під час посилення під навантаженням