Застосування природних дисперсних сорбентів для очищення газових викидів тваринницьких ферм - Доскач, Т. М.; Мальований, М. С.; Одноріг, З. С.; Мараховська, А. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Виконано дослідження для вирішення проблеми попередження забруднення атмосферного повітря аміаком. Досліджено адсорбційну здатність цеоліту, палигорскиту та глауконіту щодо аміаку. There is conducted for the decision of problem of warning of contamination of atmospheric air by an ammonia. Investigational adsorbtivity of zeolite, paligorskite and to the glauconite in relation to an ammonia.