Оценка знаний студентов с применением современных информационных технологий - Гетьман, М.; Сташкевич, И. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Приведений опис підсистеми формування бази даних системи автоматизованого тестування знань студентів. Система призначена для швидкого і досить точного оцінювання великих контингентів випробовуваних (студентів). Description of subsystem of forming of database computer-aided of knowledges of students design is resulted. The system is intended for rapid and in relation to the exact evaluation of large contingents of examinee (students).
Keywords: тестування; тестові питання; рівень складності завдання; testing; test questions; level of task sophistication