Дріжджогенерування за участю лізатів - Паляниця, Л. Я.; Куса, І. М.; Березовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Ворожбит, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Досліджено процес нагромадження пивних дріжджів у присутності дріжджових лізатів. Вивчено вплив тривалості УЗ-коливань під час одержання лізатів на стимулюючу активність останніх у процесах дріжджогенерування. Process of beer yeast’s growth in the presence of yeast lysate is investigated. The influence of duration of ultrasound waves during the lysates preparation on it’s activity in a process of yeast’s growth is stadied.