Паляниця, Л. Я.Куса, І. М.Березовська, Н. І.Косів, Р. Б.Ворожбит, О. С.2011-05-272011-05-272005Дріжджогенерування за участю лізатів / Л. Я. Паляниця, І. М. Куса, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. С. Ворожбит // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2005. – № 536 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 94-96. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9120Досліджено процес нагромадження пивних дріжджів у присутності дріжджових лізатів. Вивчено вплив тривалості УЗ-коливань під час одержання лізатів на стимулюючу активність останніх у процесах дріжджогенерування. Process of beer yeast’s growth in the presence of yeast lysate is investigated. The influence of duration of ultrasound waves during the lysates preparation on it’s activity in a process of yeast’s growth is stadied.uaДріжджогенерування за участю лізатівArticle