Регулювання режимів електроспоживання промислових підприємств з використанням технологічного ресурсу - Петрова, Катерина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено можливості застосування теорії графів при регулюванні режиму електроспоживання промислових підприємств у часі за рахунок технологічного ресурсу. Обґрунтовано доцільність використання запропонованого методу за умов обмеженої інформації щодо технологічного процесу.
Control of the industrial enterprises electric power consumption with the use of technological resource
Keywords: вирівнювання добового графіку навантаження; технологічний процес; операція; резерви часу; зсув у часі