Система наскрізного проектування вбудованих пристроїв - Лобур, Михайло (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропоновано наскрізну систему проектування вбудованих систем, яка дозволяє значно прискорити процес проектування мікроелектромеханічних систем та зменшити їх вартість. This paper present design system of build-in sysstems, which makes process of MEMS design more powerful and cost effective.