Відображення об'єктів за допомогою комбінаторних методів сканування зображень - Різник, О.; Гничак, М.; Балич, Н.; Веремей, С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглядається застосування комбінаторних методів для дослідження сканування зображень за допомогою цілочислових послідовностей - в'язанок - як зручних математичних моделей для синтезу тр оптимізації систем з нееквідистантною структурою.

In article considers application of combinatorial methods for research of images scan by the medium of integer sequences - bundles as comfortable mathematical models for synthesis and optimization of systems with non-uniform structure.
Keywords: 621.382; 519.101