Порівняльна характеристика визначення координат активних референцних станцій мережі ZAKPOS/UA-EUPOS за даними спостережень 2009–2010 рр. - Гринишина-Полюга, О. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описаны этапы расширения и обработки координат GNSS станций сети ZAKPOS / UA-EUPOS в течение 2009–2010 гг. Describes the stages to expand and coordinate processing GNSS station network ZAKPOS / UA-EUPOS during the years 2009–2010