SWOT - аналіз конкурентних можливостей підприємства - Дубодєлова, А. В.; Гербут, М. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Узагальнено теоретичні положення, практичний зарубіжний та вітчизняний досвід проведення SWOT - аналіз бізнес - середовища підприємства. Досліджено сфери застосування, використовувані методичні підходи та визначено напрями використання його інструментацію під час виявлення конкурентних переваг і формування відповідних стратегічних орієнтирів ринкової діяльності підприємства. Generalization of theoretical positions, practical foreign and domestic experience of leadthrough of SWOT - analysis of business - environment of enterprise is executed. Investigational aplication domains, in - use methodical approaches and certainly directions of the use of his tool, forming of proper strategis directions of market activity of enterprise in the process of exposure of competitive edges.