Дистрибуційна логістика і маркетинг - Барцік, Р.; Якубєц, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Для належного функціонування підприємства необхідно, щоб розподіл товарів та інші маркетингові елементи були взаємопов’язаними. Кожен процес планування і організації діяльності, пов'язаної з розповсюдженням товарів,має корелювати з іншими маркетинговими інструментами. Ступінь взаємозв’язку розподілу продуктів з іншими інструментами маркетингу залежить від галузі, виробничих підприємств та структури дистрибуції. For the proper functioning of the enterprise requires that the distribution of goods and other marketing elements are interconnected with each other. Every process of planning and organizing activities related to the proliferation of products has correlate with other marketing tools. The degree of correlation of distribution of products with different marketing tools depends on the sector, manufacturing plants and distribution structure.
Keywords: маркетинг; логістика; дистрибуція; marketing; logistics; distribution