Методи діяльності громадських об’єднань в Україні - Ковалів, М. В.; Хомишин, І. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Досліджено методи діяльності громадських об’єднань в Україні. Розглянуто систему методів діяльності громадських об’єднань, до яких належать: переконання і примус як універсальні методи; нагляд; адміністративно-юрисдикційна діяльність; метод збору інформації тощо. Розкрито основні риси правозахисного методу діяльності громадських об’єднань. Исследуются методы деятельности общественных объединений в Украине. Рассматривается система методов деятельности общественных объединений, к которым относятся: убеждение и принуждение как универсальные методы; надзор; административно-юрисдикционная деятельность; метод сбора информации и тому подобное. Раскрыто основные черты правозащитного метода деятельности общественных объединений. The article deals with the methods of the activity of public communities in Ukraine. The author investigates the system of the methods of the activity of public communities which include: persuasion and coercion as universal methods; supervision; administrativejurisdictional activity; a method of information gathering, etc. The basic features of the human rights method of the activity of public communities are revealed.
Методы деятельности общественных объединений в Украине
Methods of the activity of public communities in Ukraine
Keywords: громадські об’єднання; методи діяльності; правові засоби; права людини; система; правова держава; суспільні відносини; общественные объединения; методы деятельности; правовые средства; права человека; система; правовое государство; общественные отношения; public communities; methods of activity; legal means; human rights; system; legal state; public relations