Підприємство у формуванні механізму забезпечення інноваційних і соціальних програм - Шумлянська, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто форми та методи реалізації соціальної політики, роль держави у стимулюванні інвестиційних та інноваційних програм, проблему участі підприємств у соціальному розвитку суспільства. Forms and methods of social policy realization, role of government in stimulation of investment and innovation programs as well as participation of the enterprise in social development of the society are reviewed in the paper.