Тріщиностійкість бетонів з малим вмістом фібри - Солодкий, С. Й.; Турба, Ю. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати дослідження тріщиностійкості бетонів, армованих фіброю на мінімально допустимому рівні. Встановлена можливість використання певних видів фібри в бетонах для дорожнього будівництва. This article provides the results of fracture toughness of concrete, fiber reinforced at the minimum acceptable level. The opportunity to use certain types of fibers in concrete for road construction.
Keywords: дисперсно армований бетон; фібробетон; фібра; тріщиностійкість; механіка руйнувань; повністю рівноважні діаграми деформування бетону; dispersed reinforced concrete; fiber-reinforced concrete; fiber; crack; mechanics of destruction; in whole equilibrium diagrams of deformation of concrete