Діагностика підземних трубопроводів у концепції кібер-фізичних систем - Джала, Р. М. (НВФ «Українські технології», 2015)
Розглянуто проблему обстежень, контролю параметрів і діагностування стану підземних трубопроводів з позицій будови і функціонування сучасних кібер-фізичних систем. Метод і апаратура безконтактних вимірювань струмів з пам’яттю і автоматичним опрацюванням результатів підвищують оперативність та інформативність контролю для забезпечення надійності та продовження термінів безаварійної експлуатації трубопроводів. The problems of inspections, control parameters and diagnostics of underground pipelines from the standpoint of the structure and functioning of modern cyber-physical systems are discussed. Method and apparatus for contactless measurement of currents with memory and automatic processing results improve efficiency and information of testing to ensure the reliability and extension of trouble-free operation of pipelines.
Diagnostics of underground pipelines in the concept of cyber-physical systems
Keywords: пошукові і діагностичні системи; підземні трубопроводи; безконтактні обстеження; вимірювальний контроль; кібер-фізичні системи; the search end diagnostic systems; underground pipelines; contactless observation; measuring testing; cyber-physical systems