Управління освітнім середовищем вищого навчального закладу: синергетичний аспект - Батечко, Ніна Григорівна (Бадікова Н. О., 2015)
Висвітлено особливості застосування синергетичного підходу до процесу управління освітнім середовищем у вищому навчальному закладі.