Система автоматизованого контролю за електроспоживанням і втратами в мережах 10/0.4 кВ - Малиняк, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглядається система визначення втрат в мережах 10/0.4 кВ і створення ВЧ-каналу зв’язку по лініях 10 кВ.

This article describes the losses definition system and the organization of the HF transmission channel in 10 kV networks.
Keywords: 621.315.1