Коректна розв’язність задачі Коші для одного параболічного псевдодиференціального рівняння з розривними початковими умовами - Дрінь, Р. Я.; Дрінь, Я. M.; Лучко, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
The correct solvability of Couchy problem for the parabolic pseudodifferential equation with discontinuities of the first kind initial condition in the spaces of bounded differentiable functions is proved. Доведена коректна розв’язність задачі Коші для параболічного псевдодиференціального рівняння з розривною початковою умовою в класі неперервно диференціальних обмежених функцій.