Порівняння реалізацій нових алгоритмів гешування SHA-3 та ГОСТ Р 34.11-2012 для 8/32-бітових мікроконтролерних архітектур - Грабовський, Я. І.; Совин, Я. Р.; Тишик, І. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Виконано порівняльну оцінку продуктивності та розміру коду для криптографічних функцій гешування SHA-3 та ГОСТ Р 34.11-2012 у разі їх реалізації на 8-бітних мікроконтролерах родини AVR та 32-бітних мікроконтролерах з ядрами ARM Cortex M0/M0+/M3/M4. In this paper, the comparative evaluation of the performance and code size of cryptographic hash functions SHA-3 and GOST R 34.11-2012 is conducted for the implementation on 8-bit microcontroller family AVR and 32-bit microcontroller cores ARM Cortex M0/M0+/M3/M4.
Comparison implementations of new hash algorithms SHA-3 and GOST R 34.11-2012 for 8/32-bit microcontroller architectures
Keywords: геш; криптографічна геш-функція; продуктивність; мікроконтролер; AVR; ARM; Cortex M; hash; cryptographic hash function; performance; microcontroller; AVR; ARM; Cortex M