Оцінювання економічної ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Шкварчук, Л. О.; Бирка, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проведено аналіз стану зовнішньоекономічної діяльності підприємств Львівської області. Визначено особливості географічної та товарної структури експортних та імпортних операцій. Запропоновано підхід до оцінювання економічної ефективності зовнішньоекономічної діяльності на основі міжчасового зіставлення витрат та результатів. The analysis of the enterprises foreign economic activity of the Lviv region is conducted. The features of regional and commodity pattern of export and imported operations are certain. Offered approach to the evaluation of economic efficiency of foreign economic activity on the basis of intersentinel comparison of charges and results.
Evaluation of economic efficiency of enterprise foreign economic activity
Keywords: економічна ефективність; зовнішньоекономічна діяльність; фінансовий результат; трансакційні витрати; economic efficiency; foreign economic activity; financial result; transaction cost