Визначення часу критичних шляхів у деревоподібних топологіях технологічних ліній - Дунець, Р. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Запропоновано метод визначення часу критичних шляхів у деревоподібних топологіях технологічних ліній оперативної поліграфії, заданих матрицями суміжностей. This paper deals with the method of determination the task time of operative polygraphy technological lines which have tree-view topology by used the adjacency matrixes.