Висвітлення культурно-мистецького життя територіальної громади в мережі Інтернет - Кокор, Лідія; Мина, Жанна; Мельник, Дарина (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The article highlights the importance and conditions of creating site of the local government to inform the public and creating an attractive image of the town.
Keywords: веб-сайт; інформаційне наповнення; огран місцевого самоврядування