Аналіз політики передових країн світу у сфері поводження з твердими побутовими відходами та перспективи застосування напрацьованої стратегії для України - Попович, О. Р.; Ятчишин, Ю. Й.; Кіндій, Г. З.; Леськів, М. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Запропоновано шлях до покращення політики держави та вирішення проблеми охорони довкілля, збільшення ринку екологічно чистої продукції через введення пільг у систему оподаткування для підприємств, які використовують еоклогічно читсі технології. It is suggested the way for the improvement of economy of our state, solving the problem of environment protection, increasing of the market of ecological pure production through the introduction of privileges into the system of taxation for enterprises, which use ecological pure technologies.