Дослідження якості меду - Бабінець, Олександр Володимирович; Babinets, Oleksandr Volodymyrovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дана бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню питань контролю якості українського меду, а саме загальним питанням, пов’язаним із важливістю проведення досліджень щодо якості українського меду, походженням, класифікацією , хімічним складом, властивостями, контролю його якості; а також експериментальним дослідженням якості обраних взірців акацієвого меду. Розглянуто також питання, пов’язані з економічною доцільністю проведення досліджень. Бакалаврська кваліфікаційна робота складається з 51 (п’ятдесят одна) сторінок машинописного тексту, 5 (п’яти) розділів, містить 4 (чотири) рисунки і 11 (одинадцять) таблиць, список використаної літератури з 31 (тридцяти однієї) позиції.

This bachelor's qualification thesis is dedicated to the study of quality control issues of Ukrainian honey. It examines general aspects related to the importance of conducting research on the quality of Ukrainian honey, including its origin, classification, chemical composition, properties, and quality control. The work also presents experimental research on the quality of selected samples of acacia honey. Additionally, the thesis addresses issues concerning the economic feasibility of conducting such research. The bachelor's qualification thesis consists of 51 pages of typed text, includes 5 chapters, contains 4 figures and 11 tables, and references a list of 31 sources.
Honey quality research
Keywords: 6.152.00.00