Система технічного зору для ідентифікації літаків на основі нейронної мережі - Олексів, М.; Пуйда, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто систему технічного зору для ідентифікації літаків за їхніми силуетами з використанням алгоритмів цифрової обробки зображень і штучної нейронної мережі прямого поширення. Система експериментально перевірена на літаках АНТК ім. О.К. Антонова.
This work represents the computer vision system for identification of airplanes after their silhouettes using digital image processing algorithms and feedforward artificial neural network. System has been experimentally tested on Antonov ASTC airplanes.