Доцільність та основні принципи формування регіонального інноваційного галузевого навчального центру розвитку персоналу туристичних організацій - Винничук, Р. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Йдеться про створення регіонального інноваційного галузевого навчального центру розвитку персоналу на прикладі туристичної галузі. Розкривається сутність корпоративного університету та описуються мета, цілі та завдання цього центру. Наведено переваги та недоліки різних шляхів комплексного навчання персоналу туристичних організацій. In the article speech goes about creation of regional innovative of a particular branch educational center on the example of tourist industry. Essence of corporate university is opened up and a purpose, aims and tasks of this center, is described. Advantages and lacks of different ways of complex studies of personnel of tourist organizations are given.
Keywords: туризм; розвиток персоналу; корпоративний університет; мета; цілі; завдання; tourism; development of personnel; corporate university; purpose; aims; tasks